Nalić: Znao sam da nećemo primiti gol iz igre, a ne slažem se da ne možemo postići gol
Zlatan Nalić je preporodio ekipu Slobode u nekoliko kola, ali u posljednja četiri Tuzlaci nisu postigli nijedan gol, a osvojili su samo jedan bod od mogućih 12

Trener FK Sloboda

Nalić: Znao sam da nećemo primiti gol iz igre, a ne slažem se da ne možemo postići gol

M. Šljivak

Sloboda je u seriji loših rezultata.

Tim Zlatana Nalića igra jako loše u posljednjih nekoliko utakmica, a večeras su na Koševu doživjeli treći poraz u nizu. Sarajevo je slavilo sa 1:0.

Trener FK Sloboda je dao svoje viđenje večerašnjeg meča...

"Pogodak smo danas postigli, ne slažem se da ne možemo", rekao je Nalić uz smješak, te je dodao:

"Prikazali smo dobru igru, došli smo da se nadigravamo. Znao sam da nećemo primiti gol iz igre. Imali smo kontrolu, posjed lopte, bili smo opasni, gol nam je poništen, moramo biti zadovoljni", istakao je Nalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Derdiyok
Vidoviti Nalić ko Milan Tarot
22 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi