Nam na press konferenciji Sarajeva: "Ja sam CEO, ja sam kriv!"

Jasna poruka većinskog vlasnika kluba

Nam na press konferenciji Sarajeva: "Ja sam CEO, ja sam kriv!"

Endin Čaušević

Na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović - Hase počela je press konferencija FK Sarajevo.

Sarajevo je jučer odlučilo da zakaže press konferenciju na kojoj će biti govora o mnogim temama i dešavanjima iz ove sezone.

Naravno, jedan od razloga press konferencije jesu i jučerašnje nemile scene na treningu bordo kluba. U Trening centru u Butmiru desio se incident kada su navijači upali na trening i obračunali se s nekim od igrača.

Današnja press konferencija počela je obraćanjem većinskog vlasnika kluba Nguyen Hoai Nama koji se videom javio iz Vijetnama.

"Dragi navijači Sarajeva. U ime kluba želim da kažem nešto svim navijačima. Izgubili smo titulu ove sezone i imamo veoma važan meč sutra u finalu Kupa. Prvo želim da kažem da mi je žao što nisam došao već više od godinu dana zbog situacije oko korone. Nisam bio uključen u donošenje nekih važnih odluka i neke od njih su bile pogrešne. To je moja krivica".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobio sam informaciju da su navijači ljuti i da su došli u Trneing centar i napali igrače. Tužan sam zbog toga. U BiH sam došao zbog fudbala i želim da napravim vezu između Vijetnama i BiH. Zbog korone ne možemo to da ostvarimo kako želimo".

"Ove godine nismo šampioni, završili smo drugi i imamo sutra finale Kupa. Fokusirani smo na taj meč, dat ćemo najbolje što možemo i želimo dati sve najbolje za klub. Samo dvije godine sam tu i imamo dvije titule i jadan trofej Kupa. Molim vas pustite da fudbal bude pravi fudbal s fair-playjom. Danas sam tu da kažem da sve one greške su se dešavale je moja krivica. Molim vas pustite da se fudbal igra normalno i bez napada na igrače. Uvijek ste bili uz klub i nastavite tako. Hvala vam".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Ja sam pojeo psa CEO zguzvan...Bhahahahha
2 13
zgembo.popuslic
Lahko je njemu iz Vijetnama vikati da je kriv, zna da ga ovi narkomani ne mogu ufatit i namlatit, namjerno prebacuje krivicu na sebe da mu ne bi Sabrinu dirali... cuj on kriv a priznaje da nije bio godinu dana tu i da nije ucestvovo u donosenju nekih bitnih odluka, pa kako ce onda bit keiv
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti