Nana je poludjela, skinula majicu i napravila "striptiz" na tribinama u brazilskoj Seriji B

Navijačica Recifea

Nana je poludjela, skinula majicu i napravila "striptiz" na tribinama u brazilskoj Seriji B

Eldar Ganibegović

Jedna nana u Brazilu "poludjela" je nakon pobjede svoje ekipe i napravila "striptiz" na tribinama, te je postao viralan na društvenim mrežama.

U južnoameričkom fudbalu vidjeli smo bezbroj incidenata koji se ostatku svijeta često čine nezamislivima. Strast prema fudbalu često poprima druge dimenzije na ovom kontinentu.

Ovaj put, navijačica Sport Recife uradila je nešto nevjerovatno. Kad je sudac odsvirao kraj utakmice, navijači Recifea slavili su pobjedu protiv ABC-a (4:1), a starica je šokirala prisutne na tribinama.

Njen zet se nije dao zbuniti, već ju je snimio i postavio na društvene mreže, napisavši: "Volim svoju svekrvu".

Radilo se o utakmici devetog kola brazilske Serije B koja je odigrana prije dva dana. 

Oglasi

Rezultat je bio 4:1, a prvi do vodstvao je došao domaći tim preko Vagnera Lovea.

U 42. minuti Jorginho postiže gol koji je poništen nakon gledanja VAR snimka, da bi u trećoj minuti nadoknade stvari na početak vratio Junior Todinho.

Drugo poluvrijeme pripalo je Sport Recifeu koji je postigao tri gola preko Vagnera Lovea, Luciana Jube i Fabija Matheusa.

Sport Recife je sada deveti na tabeli s 14 pobjeda. Ima omjer od četiri pobjeda, dva remija i jednog poraza.

ABC je prikucan za dno tabele sa samo četiri boda iz devet utakmica i već zaostaju pet bodova za zonom spasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi