Nani: Arsenal je opasniji od Chelseaja

Nani: Arsenal je opasniji od Chelseaja

Teme:

Manchesterov Nani je izjavio kako je Arsenal u ovom trenutku opasniji protivnik od Chelseaja i da će njihov međusobni duel u pnedjeljak biti utakmica za pamćenje.

"Arsenal je trenutno jači rival od Chelseaja, koji je u posljednje vrijeme izgubio dosta utakmica i samopouzdanje im je opalo. S druge strane Arsenal je serijom pobjeda stekao dodatno samopouzdanje i sada igraju sjajno", kaže Nani i dodaje:

"Arsenal igra dobro, razvijaju se u pravom smjeru. Sami Nasri je u ovom trenutku njihov najbolji igrač, opasan je uvijek i moraćemo ga posebno paziti. Sviđa mi se igrati protiv njih, jer uvijek volim igrati protiv ekipa koje igraju napadački nogomet", rekao je Nani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti