Nani i Pepe upitni za ogled sa Mozambikom

Nani i Pepe upitni za ogled sa Mozambikom

Edmir Škorić

Portugalski krilni igrač Nani upitan je za prijateljsku utakmicu protiv Mozambika zbog povrede ramena.

Nani je povrijedio rame na subotnjem treningu u Lisabonu, te je izvjesno da će propustiti prijateljski ogled Portugala i Mozambika, a koji se igra u utorak.

"Već se osjećam bolje. Ne znam hoću li moći igrati protiv Mozambika, vidjet ćemo", kazao je Nani novinarima.

Za ovaj susret je upitan i stoper madridskog Reala, Pepe. Rođeni Portugalac brazilskih korijena vuče povredu još od decembra prošle godine.

"Tu sam da pomognem momčadi i sada je sve u rukama selektora", kazao je Pepe, nadajući se da će ga selektor Carlos Queiroz uvrstiti u sastav protiv Mozambika.

Portugal svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra 15. juna protiv Obale Slonovače. U skupini G se nalaze još Brazil i Sjeverna Koreja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti