Nani i Young propuštaju današnji meč protiv Wigana

Nani i Young propuštaju današnji meč protiv Wigana

Teme:

Manchester United oslabljen će nastupiti na današnjoj utakmici Community shilda protiv Wigan Athletica.

Meč koji Englezi s nestrpljenjem isčekuju Manchester United odigrat će bez krilnih igrača Nanija i Younga. Njihovo odsustvo je potvrdio i menadžer David Moyes.

"U timu neće biti Rooneya, Younga i Nanija. Izuzimajući njih trojicu svi ostali su spremni za duel sa Wiganom", izjavio je Moyes.

Wigan je u prošloj sezoni ispao iz Premijer Lige, a današnji duel dočekat će bez kapitena Garyja Caldwella. Wigan je u prvom kolu Championshipa visoko porazio Burnley rezultatom 4:0. Duel na Wembleyu počinje od 15 sati po srednjeevropskom vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.