Nani ne igra protiv Wolvesa, Fletcher upitan

Povrijedili se protiv Bursaspora

Nani ne igra protiv Wolvesa, Fletcher upitan

Edmir Škorić

Pobjeda Manchester Uniteda na gostovanju kod Bursaspora (0:3) u 4. kolu Lige prvaka ima i svoju cijenu. Naime, u istoj su povrede zadobili strijelci Nani i Fletcher, pa će obojica, kako sada stvari stoje, propustiti subotnji okršaj sa Wolverhamptonom.

Takvu informaciju danas je potvrdio i menadžer Crvenih vragova, Sir Alex Ferguson, rekavši kako će Nani propustiti prvenstvenu utakmicu s Wolverhamptonom, dok je upitan i nastup Darrena  Fletchera.

"Nažalost, Nani je povrijedio prepone i on neće biti spreman za subotnju utakmicu. Mislim da i Darren neće biti spreman, što je zaista razočaravajuće", kazao je Ferguson novinarima, dodavši.

"Zaista razočaravajuće okolnosti, ali takve se stvari događaju u nogometu. Možda se Darron Gibson vrati poslije izbivanja zbog gripe, ali Anderon skoro sigurno neće biti u kombinacijama za utakmicu sa Wolverhamptonom."

Manchester će u subotu na Old Traffordu ugostiti Wolverhampton, te se pobjedom pokušati približiti lideru Chelseaju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.