Nani: Ništa se ne može mjeriti sa ambicijama u Unitedu

Nani: Ništa se ne može mjeriti sa ambicijama u Unitedu

Teme:

Mnogo je tokom ljeta bilo špekulacija o navodnom odlasku Portugalca Nanija sa Old Trafforda. Tamnoputi napadač ipak je nakom dugih pregovora sa Davidom Moyesom pristao produžiti ugovor.

"Bilo je ovo napeto ljeto, dugo sam analizirao situaciju, imao sam i iscrpne razgovore sa Davidom Moyesom. Menadžer me je ubijedio da je moja budućnost ovdje. Mislim da imam šta ponuditi Unitedu, bilo je važnih ponuda, ali se ništa ne može mjeriti sa ambicijama na Old Traffordu. Niko mi ne može garantovati mjesto u timu, ali ako budem naporno radio mogu se izboriti za mjesto startera. To je moj cilj u novoj sezoni,” izjavio je Nani.

Nani je tokom ljeta imao nekoliko dobrih ponuda za nastavak karijere, a među njima je prednjačila ona od italijanskog prvoligaša Rome. Portugalac je ipak odlučio zahvaliti i ostati u Teatru snova. Potpisao je ugovor do ljeta 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.