Nani prema Arsenalu, Unitedu 12 miliona funti

Wenger želi Portugalca

Nani prema Arsenalu, Unitedu 12 miliona funti

Adnan Beganović
Teme:

Prema pisanju otočkih medija Arsenal će u januarskom prelaznom roku biti jako aktivan, a Topnike bi mogao pojačati i fudbaler Manchester Uniteda, Nani.

Naime, Nani u posljednje vrijeme nije u planovima Sir Alex Fergusona, tako da će u januaru gotovo sigurno napustiti United, a kao njegov novi klub u otočkim medijima se spominje Arsenal.

Otočki mediji pišu da će menadžer Arsenala Arsene Wenger pokušati dovesti Nanija i to bez posredstva agenata, odnosno francuski stručnjak planira transfer dogovoriti u direktnom kontaktu sa Fergusonom.

Na sličan način ljetos je prema pisanju otočkih medija realiziran i transfer Robina van Persieja, a Wenger je za Nanija spreman Fergusonu platiti 12 miliona funti.

Ukoliko se transfer realizira portugalski reprezentativac će sedmično zarađivati 90.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.