Nani uključen u transfer Sneijdera

Nani uključen u transfer Sneijdera

Engleski prvak Manchester United spreman je u ponudu za Wesleya Sneijdera uključiti i portugalskog veznjaka Nani.

Manchester United želi po svaku cijenu iz Intera dovesti Sneijdera iz Intera, ali Italijani se ne namjeravaju olako odreći svoje holandske zvijezde.

Tehnički direktor Intera Marco Branca tvrdi kako Sneijder nije na prodaju, ali Manchester United spreman je ponuditi 40 miliona eura za holandskog reprezentativca.

Izvršni direktor Uniteda David Gill vjeruje kako se klub sa Old Trafforda može dogovoriti sa Sneijderom, kojem su spremni ponuditi sedmičnu platu od 250.000 eura.

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson spreman je u ponudu za Sneijdera uključiti i Portugalca Nanija, te 25 miliona eura u kešu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.