Nani: United je najbolji klub na svijetu

Nani: United je najbolji klub na svijetu

Edmir Škorić
Teme:

Manchesterov krilni nogometaš Luis Nani želi ostati na Old  Traffordu i, kako sam kaže, nastaviti osvajati trofeje sa najboljim klubom na svijetu.

United je prošlog vikenda osvojio prvi trofej u novoj sezoni - Community Shield. S 3:2 savladali su gradskog rivala Cityja, premda su na poluvremenu imali dva gola zaostatka (0:2). Najzaslužniji za veliki preokret je Nani. Portugalac je postigao dva gola.

"Mislim da je Community Shield fantastičan zato što je uvijek veliki derbi. Gubili smo 2:0, ali smo se vratili i na kraju zasluženo pobijedili", kaže Nani i dodaje: Igrali smo odlično i postigao sam dva gola koja ću uvijek pamtiti".

Iako je bilo interesesa od strane drugih klubova, Nani nema namjeru otići iz "najboljeg kluba na svijetu".

"Dobro mi je ovdje. Mislim da je ovo najbolji klub na svijetu i želim da ostanem te nastavim sa dobrim radom. Dobro je znati da su veliki klubovi zainteresovani za mene, ali, upravo sada, veoma sam zadovoljan mojim klubom i želim ostati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.