Nani van terena od tri do četiri sedmice

Portugalac povrijeđen

Nani van terena od tri do četiri sedmice

Portugalski fudbaler Nani povrijedio se prije nekoliko dana u meču Evropa lige protiv Vitessea.

Taman nakon što je dobio priliku u prvoj postavi ekipe Simonea Inzaghija Nani se povrijedio, a iz medicinskog osoblja rimske ekipe potvrdili su da će Portugalac sa terena izbivati od tri do četiri sedmice.
"Završili smo preglede kada je Nani u pitanju. Za njegov oporavak bit će potrebno od tri do četiri sedmice. Felipe Anderson se oporavlja prema planu. Naši fitnes treneri na pokušavaju ososobiti da se što prije vrati u punu formu i nadamo se da će on na terenu biti već za dvije sedmice", rekao je doktor Lazija Fabio Rodia.
Podsjetimo, Nani je povrijedio butni mišić, a njegov izostanak sigurno će se osjetiti u ekipi Lazija obzirom da će Nebesko plavi imati zgusnut raspored u narednom periodu i trebat će im što više igrača u rotaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi