Napadač Željezničara zbog promašaja dobio novi nadimak

Nikoliću nije lako

Napadač Željezničara zbog promašaja dobio novi nadimak

Zbog 'nemogućeg' promašaja u sinoćnjoj utakmici protiv GOŠK-a, napadač Željezničara Stevo Nikolić postao je predmet ismijavanja. 

Pri rezultatu 3:1 Nikolić se našao u prilici da povisi prednost Željezničara, ali se obrukao. Izašao je sam na golmana Kozića, prošao ga i kada je trebao ubaciti loptu u praznu mrežu sa nekoliko metara, prebacio je prazan gol. 

Za kratko vrijeme Nikolić je dospio u centar pažnje bh. medija, ali i onih iz susjedstva, tačnije Indexa koji mu je dodijelio i nadimak: "Stevo Zicer".

"Špic Željezničara je na utakmici 1. Premijer lige u zadnjoj minuti utakmice protiv GOŠK-a iz Gabele promašio iz takve situacije i udaljenosti od gola, da je doista nevjerojatno, posebno za iskusnog fudbalera i k tome onog kojem je posao zabijati golove", navodi se, između ostalog, u tekstu. 

Na YouTubeu se mogu naći razne kompilacije najvećih promašaja. Promašivali su igrači nemoguće, prazan gol s metar, a ovaj Nikolićev potez bi sasvim sigurno mogao naći mjesto u tim kompilacijama. 

Srećom po Nikolića, Željezničar je upisao pobjedu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi