"Napoli nije zainteresiran za Amaurija"

Gimapiero Pocetta, menadžer Brazilca

"Napoli nije zainteresiran za Amaurija"

Edmir Škorić
Teme:

Nagoještavao se odlazak napadača Amaurija iz Juventusa, no menadžer Giampiero Pocetta tvrdi kako će njegov klijent ostati u Torinu.

Amaurijev odlazak iz Juventusa po mnogima je završena stvar, budući da je Brazilac u veoma lošoj formi, te da su povrede uzele svoj danak. Ipak, njegov menadžer ističe kako je njegova budućnost utemeljena isključivo u Torinu.

"Amaurijev početak sezone bio je obećavajući, ali onda je uslijedio niz povreda zbog kojih se njegova forma poboljšala. Sada je ponovo povrijeđen jer ima upalu tetive", kazao je Pocetta za Radio CRC, dodavši:

"Naravno, nije zaboravio prošlu seonu, ali nastoji se poboljšati. Hoće li preći u Napoli? On nije dio njihovih planovoa i Napoli nije zainteresiran za njega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti