Napoli zainteresiran za Tonija

Sastanak sa Bavarcima nakon finala Lige prvaka

Napoli zainteresiran za Tonija

Adnan Beganović

Prema pisanju talijanskih medija čelni ljudi Napolija zainteresirani su za Lucu Tonija, koji još uvijek ima važeći ugovor sa Bayernom.

Talijanski napadač ima važeći ugovor sa Bayernom, no Bavarci nisu zainteresirani za njegove usluge, kao ni Roma u kojoj je igrao u proljetnom dijelu sezone kao pozajmljen igrač.

Međutim, talijanski mediji navode da su za njegove usluge zainteresirani čelnici Napolija, koji će se navodno sastati sa čelnim ljudima Bayerna nakon finala Lige prvaka kako bi pokušali dogovoriti njegov transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije