Napoli želi pravo bogatstvo za Reinu

PSG odustao od iskusnog golmana?

Napoli želi pravo bogatstvo za Reinu

Endin Čaušević

Francuski mediji prije nekoliko dana objavili su da PSG želi u svoje redove dovesti iskusnog Pepea Reinu.

Španski golman već nekoliko godina brani za Napoli, a jednu sezonu bio je na posusbi u Bayernu. Ipak, čini se da za iskusnog golmana ove sezone nema mjesta u prvom timu, jer ekipa iz Napulja računa na brazilskog golmana Rafaela koji se lagano izborio za mjesto u početnoj ekipi.

Prije nekoliko dana u francuskim medijima se pojavila vijest koja je mnoge šokirala, a to je da PSG želi dovesti Reinu. Parižani očito žele iskusnog golmana na svojoj klupi, a Reina bi radije volio da grije klupu PSG-a nego Napolija. PSG je ponudio sedam miliona eura, to dobio je odbijenicu.

Kako pišu mediji na Apeninima Napoli je voljan pustiti ovog 35-godišnjeg golmana, ali su poručili Parižanima da moraju platiti čak 15 miliona eura. Jasno je da PSG neće pristati na tu cifru i navodno su već počeli tražiti alternative, a to su Geronimo Rulli i Orestis Karnezis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti