Napravio veliki problem: Dani Ceballos slučajno otkrio kada se nastavlja Premiership

Španac nije pazio

Napravio veliki problem: Dani Ceballos slučajno otkrio kada se nastavlja Premiership

E. Čaušević

Klubovi u Engleskoj ove sedmice počeli su trenirati u manjim grupama i spremati se za nastavak sezone. 

Baš kao i u ostatku Evrope sezona u Premiershipu prekinuta je prije dva mjeseca, ali kako stvari stoje takmičenje će se nastaviti narednog mjeseca. Klubovi se spremaju za nastavak sezone, a od ove sedmice imaju dozvolu da treniraju u grupama.

I fudbaleri Arsenala treniraju punom parom za nastavak sezone, a među njima je i Dani Ceballos kojem će biti produžena posudba. On je u Arsenal stigao iz Real Madrida na posudbu do 30. juna, ali je jasno da će ona biti produžena dok se ne završi Premiership.

Ceballos je danas bio gost u programu španske radio stanice RTVE i pričao je o svojoj karijeri, te planovima za budućnost. Međutim, brzinom svjetlosti proširila se vijest da je slučajno otkrio kada će početi Premiership.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Čuo sam da se u Španiji nastavlja prvenstvo 12. juna, a mi ćemo početi sedmicu kasnije. Premiership se nastavlja 20. juna. Svi u klubu smo bili negativni na testiranju i sada imamo dovoljno vremena da se vratimo u formu", rekao je Ceballos.

The Sun piše da je Ceballos napravio veliki problem jer informacija oko nastavka Premiershipa je još uvijek trebala biti u tajnosti. Zvanične potvrde oko datuma nastavka još uvijek nema, ali čini se da klubovi i igrači već znaju dosta više nego javnost.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni_medo
@Dr.ZIJAGA Pa dobro, jesil' ti lovac ili si GAYija?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi