Napredak i dalje lider, Drine HE ide u ponor

Druga liga RS, Istok

Napredak i dalje lider, Drine HE ide u ponor

D. Vejo

Ovog vikenda odigrano je osam utakmica u okviru 10. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok.

Fudbaleri Napretka iz Donjeg Šepka zadržali su lidersku poziciju nakon što su jučer na svom terenu bili bolji od fenjeraša ekipe Drine HE iz Višegrada rezultatom 2:0.

Leotar je na svom terenu u Trebinju bio uvjerljiv protiv ekipe Gubera rezultatom 3:0, dok je u Gacku domaća Mladost slavila protiv Proletera iz Dvorova rezultatom 2:0.

Brčanski derbi prošao je bez pobjednika jer su domaća Ilićka 01 i Jedinstvo odigrali 1:1, a Velež je u Nevesinju slavio protiv Sloge Junajted rezulatom 3:2.

U Bogutovom selu, ekipa Mladosti bila je bolja od drugoplasiranog Famosa minimalnim rezultatom 1:0, dok je u Brodcu viđena prava golijada jer je domaće Jedinstvo slavilo s 5:2 protiv Vlasenice.

U Rogatici, remizirali su Mladost i Glasinac rezultatom 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi