Napredak i Famos sigurni, Vlasenica i Proleter poraženi

Druga liga RS, Istok

Napredak i Famos sigurni, Vlasenica i Proleter poraženi

D. Vejo

U okviru 19. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok ovog vikenda odigrano je osam utakmica.

Vodeći Napredak bio je siguran na svom terenu protiv Leotara iz Trebinja savladavši ga minimalnim rezultatom od 1:0. Ovim trijumfom, tim iz Donjeg Šepka zadržao je lidersku poziciju u ligi dok su Trebinjci trenutno 10. 

Famos je pred svojom publikom savladao Mladost iz Gacka rezultatom 2:1, a Drina je u Višegradu trijumfovala protiv Proletera (4:2).

Fudbaleri Gubera sav plijen su ostavili kod kuće nakon što su bili bolji od Sloge Junajted (3:0), dok je u Brčkom viđena prava golijada na meču između domaćeg Jedinstva i Mladosti iz Rogatice (5:1).

Sokolac je kvalitet potvrdio na gostovanju u Vlasenici kod istoimene ekipe slavivši sa 0:2.

Remije su zabilježili Jedinstvo i Ilićka 01 u Bordcu (1:1), odnosno Mladost i Velež u Bogutovom selu (0:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi