Napretku bod u Brodcu, Ilićka 01 iznenadila Famos

Druga liga RS, Istok

Napretku bod u Brodcu, Ilićka 01 iznenadila Famos

D. Vejo

Ovog vikenda kompletirano je i 21. kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok, a gdje je odigrano osam utakmica. 

Fudbaleri Napretka uprkos remiju u Brodcu sa tamošnjom ekipom Jedinstva (2:2), zadržali su lidersku poziciju te tako krupnim koracima nastavili koračati ka višem rangu.

Veliko iznenađenje dogodilo se u Vojkovićima, a gdje je domaći Famos pred svojom publikom poražen od Ilićke 01 iz Brčkog minimalnim rezultatom (0:1).

Vlasenica je i dalje krenula da tone sve dublje i dublje, nakon što je na svom terenu poražena od Nevesinja rezultatom 1:3, dok je Leotar na gostovanju u Bogutovom selu slavio protiv Mladosti (2:3).

Glasinac je u Srebrenici bio bolji od Gubera (1:2), a Drina HE je na svom terenu u Višegradu pobjedila Mladost iz Gacka (3:2).

Prava golijada je viđena u Bijeljini na susretu između domaće Sloge Junajted i Mladosti iz Rogatice, a gdje je domaći tim slavio sa 5:3.

U Brčkom, Jedinstvo je savladalo Proleter rezultatom 2:0.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi