Napustio teren u suzama: Soldado doživio tešku povredu

Zbog povrede ligamenata šest mjeseci van terena

Napustio teren u suzama: Soldado doživio tešku povredu

Endin Čaušević

Napadač Villarreala, Roberto Soldado, doživio je tešku povredu pred sami početak nove sezone u Primeri.

Soldado je u prijateljskoj utakmici protiv Porta zadobio povredu ligamenata desnog koljena zbog koje će van terena biti oko šest mjeseci. Nekadašnji napadač Tottenhama u suzama je napustio teren, a nakon pretraga bilo mu je još gore.

Kada mu je doktor saopštio da su u pitanju ligamenti Soldado je ponovo briznuo u plač. Napadač Villarreala je svjestan da će zbog ove povrede sigurno propustiti prvi dio nove sezone španske Primere.

"Osjećam se pregaženo, ali ću kao i uvijek da se vratim jači. Ovo je tešak period za mene, ali moja motivacija je sada još jača. Hvala svima na podršci i lijepim riječima", napisao je Soldado na svom Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti