Naši stigli u Luksemburg, Zec optimističan

Reprezentativi u hotelu Softel

Naši stigli u Luksemburg, Zec optimističan

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija BiH danas je u 12:15 sati stigla u Luksemburg. Potom se ekspedicija Zmajeva zaputila ka hotelu Softel, gdje će boraviti do odigravanja utakmice sa domaćinom u okviru kvalifikacija za odlazak na EP 2012. godine.

Dobra atmosfera vlada u okrugu reprezentacije, koja će danas i sutra odraditi po jedan trening, te sutra navečer istrčati na travnjak Josy Barthel stadiona. Optimistični su naši reprezentativci, a kako i ne bi bili kada gostuju jednoj od najslabijih evropskih reprezentacija.

"Sa Luksemburgom ne bi trebali imati problema, ali svejedno moramo biti oprezni. Dešavalo se da 'male' reprezentacije pomrse račune mnogo većima od sebe, no to se nama nikako ne smije dogoditi. Bilo bi sjajno kada bi kvalifikacioni ciklus otvorili pobjedom, a osim toga to bi dodatno popravilo ionako sjajnu atmosferu pred važnu utakmicu sa Francuskom", kazao je naš napadač Ermin Zec za SportSport.ba.

Podsjećamo, Sušićevi izabranici sa Luksemburgom igraju u petak od 20:15 sati, a potom četiri dana kasnije na Koševu dočekuju Francusku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.