Nasmijani Muamba u bolnici proslavio 24. rođendan

Nek' je sretan

Nasmijani Muamba u bolnici proslavio 24. rođendan

Edmir Škorić

Fabrice Muamba je u petak u bolnici proslavio svoj 24. rođendan. Hrabri veznjak Boltona bio je nasmijan i dobro raspoložen.

Muamba je kolabirao u FA Cup utakmici protiv Tottenhama 17. marta. Prve prognoze nisu bile dobre, ali na intezivnoj njezi u London Chest bolnici iz dana u dan pristizale su sve bolje vijesti.

Osim što samostalno hoda, Muamba je u petak uz dobro raspoloženje proslavio svoj 24. rođendan. Predsjednik Boltona Phil Gartside kazao je kako se Muamba odlično oporavlja od srčanog udara te su i ljekari poručili da bi ubrzo mogao na kućnu njegu.

Fabrice je rođen 6. aprila 1988. godine u DR Kongu, ali je prošao sve omladinske sekcije engleske nogometne reprezentacije. Ponikao je u Arsenalu, a prije Boltona igrao još i za Birmingham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije