Nasri ide u City, Arsenal prihvatio uslove

Završena još jedna saga

Nasri ide u City, Arsenal prihvatio uslove

Završena je još jedna velika priča ovog ljeta jer Arsenal je prihvatio ponudu i Samir Nasri odlazi u Manchester City.

Potvrđeno je da francuski reprezentativac propušta večerašnji meč protiv Udinesea u Ligi prvaka i da je samo ostalo da prođe medicinske preglede i postane suigrač Edine Džeke. Nasri je za Topnike odigrao 126 utakmica i postigao je 27 golova, došao je 2008. iz Marseillea. On je prošlog vikenda tako protiv Liverpoola odigrao posljednji meč za Arsenal i krenuo je stopama Gaela Clichya i Emmanela Adebayora koji su također iz Arsenala prešli u City.

Odlični 24-godišnjak prelazi u klub koji je već u prva dva kola pokazao moć sa dva trijumfa i sedam postignutih golova (po dva Džeko i Aguero), a prošlosezonski kapiten i najbolji strijelac Carlos Tevez bio je na klupi protiv Boltona. Ako se završe sve stvari oko ugovora na vrijeme onda bi Nasri mogao debitovati za Građane već za vikend na gostovanju protiv Tottenhama. Kako će Arsenalu biti bez Nasrija i Fabregasa  pokazaće vrijeme, ali početak sezone je više nego loš.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.