Nasri: Poraz je zabranjen

Arsenal gostuje Chelseau

Nasri: Poraz je zabranjen

Edmir Škorić

Nakon poraza od Manchester Uniteda (3:1), Arsenala ovog vikenda čeka težak meč sa londonskim Chelseaom. Veznjak Topnika Nasri tvrdi da je poraz zabranjen, jer bi time momčad s Emiratesa skoro izgubila šanse da osvoji naslov.

Ovog vikenda Arsenal će na Stamford Bridgeu posjetiti Chelsea, a u slučaju da i ovaj put na kraju izađu kao poraženi, Topnici bi zaostali velikih devet bodova i teško bi do kraja stigli Chelsea ili Manchester United.

Svjestan je toga i francuski veznjak iz redova Arsenala, Samir Nasri.

"Poraz je zabranjen. To bi značilo kraj naših šansi da osvojimo naslov."

"Znam da možemo pobijediti svakoga. Možda smo stavili malo pritiska na sebe prije utakmice protiv velikih momčadi, jer smo kazali da su one odlučujuće za naslov", opravdava Francuz dva poraza u dosadašnjim duelima s Vragovima.

Nasri je za kraj pohvalio trenera Arsene Wengera, 22-godišnjak vjeruje da se poboljšao u svim segmentima igre pod palicom ovog francuskog stručnjaka.

"Napredovao sam na svim područjima. Taktički znam kako igrati na jednoj strani, iako sam i dalje uvjeren da mogu bolje igrati u sredini. Također sam i u odbrani puno bolji. To nije bio slučaj u Marseilleu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.