Nasri putuje u Aziju sa Arsenalom

Znači li to ostanak na Emiratesu?

Nasri putuje u Aziju sa Arsenalom

Samir Nasri našao se na spisku 23 igrača Arsenala koja će putovati na azijsku turneju, što bi moglo značiti da će francuski veznjak ostati na Emiratesu.

Nasri se često povezuje sa odlaskom iz Arsenala, a interesovanje za njega pokazala su oba Manchestera, no još uvijek nije poznata budućnost francuskog veznjaka.

Francuz se našao na spisku igrača koji putuju u Aziju, a Wenger je izjavio da će učiniti sve da zadrži Nasrija i Fabregasa. Španski veznjak ostao je u Londonu zbog povrede tetiva koljena.

"Premier liga je popularna u Aziji i Arsenal je popularan klub tamo. Mnogi igrači nisu bili nikada u Aziji i veoma su uzbuđeni. To je dobro za iskustvo momčadi. Očekuju se mnogi navijači Arsenala, a sa naše strane očekujemo da ćemo pružiti zabavu, zadovoljstvo i užitak za sve ljude koji dođu da nas gledaju", rekao je Wenger.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.