Nasri se vraća na teren

Nakon duge stanke zbog povrede

Nasri se vraća na teren

Edmir Škorić

Samir Nasri ove sezone nije zaigrao za prvi tim Arsenala zbog povrede, no Francuz se oporavlja i unatoč činjenici da se osjeća dobro, nije siguran je li spreman zaigrati za prvu momčad.

U pripremama Arsenala Samir Nasri povrijedio je nogu, te je propustio sve dosadašnje utakmice Topnika u Premiershipu i Ligi prvaka. Ipak, Francuz se skoro oporavio, u utorak je odigrao i poluvrijeme za rezerve.

"Osjećam se dobro. Malo sam bio umoran na kraju prvog poluvremena, ali sam jako sretan što sam se vratio na teren. Tri mjeseca sam bio povrijeđen i zaista sam sretan zbog povratka", kazao je Nasri za službenu stranicu londonskog kluba, te nastavio.

"Ne znam jesam li spreman za prvu momčad. Moram igrati, jer ništa ne može zamijeniti igranje. Dobro radim sa kondicionim trenerom Tony Colbertom i nakon jedne ili dvije utakmici biti ću spreman za prvu momčad."

"Bila je to prva ozbiljna povreda koju sam imao, ali sam sada stvarno sretan. Imao sam brz oporavak i sada je sve uredu", završio je vezista Topnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.