Al-Khelaifi odgovorio na najvažnije pitanje: Hoće li Mbappe u Real, a Ronaldo u PSG?

Nakon žrijeba Lige prvaka

Al-Khelaifi odgovorio na najvažnije pitanje: Hoće li Mbappe u Real, a Ronaldo u PSG?

A. Čaušević

Nasser Al-Khelaifi je bio najtraženija osoba nakon žrijeba Lige prvaka održanog u Istanbulu.

PSG je klub o kojem se najviše pričalo i pisalo tokom ljetnog prijelaznog roka. Parižani su doveli nekoliko zvučnih imena uključujući Lionela Messija.

Višestruki prvak Francuske je i u posljednjim danima fudbalske pijace u centru pažnje i to zbog Kyliana Mbappea i Cristiana Ronalda.

Kao što je poznato Mbappe želi u Real, a Ronaldo da napusti Juventus. Hoće li Francuz među Kraljeve, a Portugalac među Prinčeve su pitanja koja su nakon žrijeba postavljenja Al-Khelafiju.

Prvi čovjek Parižana je kazao da je u slučaju Mbappe klupska pozicija nepromijenjena i da će tako ostati. Dakle, od prodaje neće biti ništa.

"Naša pozicija je jasna, ništa se nije promijenilo, sve će ostati isto. Nećemo ništa promijeniti", rekao je Al-Khelafii.

Kada je u pitanju eventualni dolazak Ronalda u Pariz odgovor je bio još kraći.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Na njega nismo uopšte ni pomislili", glasio je odgovor što znači da od famoznog tria Ronaldo - Messi - Neymar neće biti ništa.

Kako sada stvari stoje jedina preostala opcija za Ronalda je prelazak u Manchester City s kojim pregovori traju protekla 24 sata, ali Juventus ne želi da besplatno pusti Portugalca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi