Nastavak agonije: Anžiju bod sa gostovanja kod Tereka

7. kolo Premier lige Rusije

Nastavak agonije: Anžiju bod sa gostovanja kod Tereka

Derbi začelja su danas u okviru 7. kola Premier lige Rusije odigrali Terek i Anži. U ovom susretu od velike važnosti za obje ekipe bodovi su podijeljeni, a krajni rezultat je glasio 1:1.

Momčad iz Mahačkale se nalazi u zaista teškoj situaciji te svim silama želi pobjeći iz opasne zone. Dobro su otvorili današnji susret te su golom Ewertona iz 34. minute uspjeli da povedu.

Iako je Terek u nastavku susreta bio mnogo bolji protivnik činilo se da će Anži kući otići sa punim plijenom. Ipak njihovu nadu ugasio je Ailton udarcem sa bijele tačke pet minuta prije kraja susreta.

Podjelom bodova obje momčadi su ostale u teškoj situaciji te će svoj izlaz morati da potraže u predstojećima susretima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.