Nastavlja se crnogorska senzacija

Đetići neporaženi u Engleskoj

Nastavlja se crnogorska senzacija

Najveća senzacija dosadašnjeg dijela kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo bez ikakve sumnje je selekcija Crne Gore.

Đetići, koje sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Cico Kranjčar, u prva četiri kola kvalifikacija su bez poraza, tri pobjede i jedan remi - više nego impresivno.

Večeras Crnogorcima ništa nije mogla ni "moćna" Engleska. Stavljamo "moćna" pod navodnike, jer Englezi, osim šepurenja po svojim medijima, godinama nisu postigli značajniji rezultat.

Crna Gora je uspjela uzeti bod sa Ostrva, odigravši 0:0 sa Gordim Albionom, te su tako naše istočne komšije ostale na prvom mjestu u grupi, sa više nego dobrim šansama da se plasiraju po prvi put u svojoj istoriji na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.