Nastavlja se horor za Begovića, novi gol i nova katastrofalna reakcija

Golman Bournemoutha još jednom loše reagovao

Nastavlja se horor za Begovića, novi gol i nova katastrofalna reakcija

S. Pašalić

Bournemouth trenutno igra na svom terenu protiv Burnleya i gubi rezultatom 3:1.

Domaći su poveli autogolom Barnesa već u 4. minuti, da bi gosti golovima Wooda u 18. i Westwooda u 20. minuti preokrenuli rezultat i poveli sa 2:1. Golman Bournemoutha Asmir Begović je slabo reagovao kod prvog gola Burnleya.

U 56. minuti Burnley je stigao i do trećeg gola nakon što je Barnes bio strijelac, a Begović je loše reagovao i u ovoj situaciji.

Top Komentari

Fce
Begovic je karina igrao je u reprezentaciji samo zahvaljuci ocu koji je bio dobar prijatelj Safetu Susicu
1 2
jogabonito
Decko je elokventan,pristojan i na tome svaka cast,ali je neopravdano zauzimao mjesto u reprezentaciji,treba javno da se izvini Sehicu i barem jos dvojici-trojici ili je trebao sam davno da se oprosti od dresa reprezentacije.Ne moze da te prati dobra sportska karma kad si neopravdano na terenu,isti slucaj Kenan Kodro,u pet godina sve zajedno odigra 200 minuta i uvijek poziv za repr,a momci koji krv pisaju nula bodova.Stvarno je tesko zeljeti uspjeh repr ako je tako,a ako uspjeh i dodje ne mozes mu se ni radovati,jer vidis kako stvari idu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi