Nastavlja se igra "Muntari i Begović"

Portsmouth želi na sve načine doći do novca

Nastavlja se igra "Muntari i Begović"

Portsmouth i dalje nastavlja igru oko spora sa novcem za Sulleyja Muntarija i našeg reprezentativnog golmana Asmira Begovića.

Mornari su već u drugotrajnom sporu sa Tottenhamom koji želi milion funti za našeg Asmira Begovića. Portsmouth je Tottenhamu prodao Younesa Kaboula, a u dogovoru je bio i prelazak reprezentativnog golmana BiH, koji je odbio preći na White Hart Lane i potpisao za Stoke.

No, u prodajnoj klauzuli je ostao upisan jedan milion funti, kojeg čelništvo Portsmoutha sada mora isplatiti Spursima.

"Mi smo u pravnom procesu i mislim da ćemo se u nasudu pojaviti u martu", rekao je izvršni direktor Portsmoutha, David Lampit.

Čelnici sa Fratton Parka žele skupiti novac na bilo koji način. Obratili su se FIFA-i zbog novca koji im duguje Inter još od kupovine Sulleya Muntarija. Mornari tvrde da im milanski tim duguje milion eura.

"Obratili smo se FIFA-i i nadam se da će to biti riješeno do kraja sezone. To je frustrirajuće", rekao je Lampitt.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.