Nastavlja se ludilo u Seriji B

Ludnica na Apeninima

Nastavlja se ludilo u Seriji B

E. Čaušević

U drugom rangu italijanskog fudbala do sada je odigrano 12 kola, ali situacija na tabeli je zaista nešto što se rijetko viđa u fudbalu.

Naime, razlika između prvog i zadnjeg tima je samo 11 bodova, a ekipa koja se nalazi na 13. poziciji, u ovom slučaju Brescija, pobjedom može doći na četvrto mjesto. Serija B danas je u centru pažnje medija na Apeninima koji ni sami ne mogu da vjeruju šta se dešava.

Utakmice iz kola u kolo nude mnogo iznenađenja što je glavni ralog za malu razliku između vodećih timova i ekipa koje su u opasnoj zoni. Vodeći Palermo ima samo 11 bodova više od fenjeraša Pro Vercellija. Ako niste obratili pažnju na Seriju B bolje je da počnete od ovog vikenda. Ovo je luda sezona koja će sigurno postati još zanimljivija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi