Nastavlja se serija odlazaka iz Borca, otišao je i Čomor

Treći u nizu

Nastavlja se serija odlazaka iz Borca, otišao je i Čomor

A. Čaušević

Nastavljaju se igračke promjene u Borcu dok se čeka konačna odluka o nastavaku ili prekidu Premijer lige. 

Denis Čomor je treći fudbaler koji je napustio Borca u posljednjih nekoliko dana. Iskusnom defanzivcu je isticao ugovor za nekoliko sedmica i u budućnosti neće nositi dres Banjalučana.

Čomor je u Borac stigao prošlog ljeta. U odigranom dijelu sezone i nije se baš naigrao jer su ga Branislav Krunić i Vlado Jagodić koristili na svega sedam utakmica.

Tako će fudbaler koji je tokom karijere igrao za sedam različitih klubova u Premijer ligi će u narednom periodu biti primoran da traži novi angažman.

Prije Čomora Gradski stadion u Banja Luci napustili su ofanzivac Demir Jakupović kojem je također isticao ugovor te Zoran Milutinović poslije sporazumnog prekida saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu, bivši prvak BiH radi i na novim imenima. Dres Borca u narednoj sezoni gotovo pa sigurno će nositi dosadašnji ofanzivac Rudar Prijedora Dino Kalesić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FighterIXI
E ovo je veliko pojačanje za Borac.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi