"Nastavljam raditi sa ekipom, mandat sam dao na raspolaganje"

Milenko Bošnjaković za SportSport.ba

"Nastavljam raditi sa ekipom, mandat sam dao na raspolaganje"

Samir Mlaćo, foto: Emir Dindić

Admir Smajić je i zvanično odstupio sa klupe tuzlanske Slobode.

Smajić je imao zdravstvenih problema te je ova odluka sasvim logična, a nije poznato kakva je sudbina Milenka Bošnjakovića, trenera koji je radi zajedno sa Smajićem.

Bošnjaković je zvanično još uvijek član FK Sloboda, te će tako biti do odluke čelnika kluba.

"Svoj mandat sam dao na raspolaganje klubu. Ako odluče da ostajem ili da idem ja ću to poštovati. Predsjednik kluba mi je rekao da nastavim raditi sa ekipom do odluke. Korektno ću to odraditi", kazao je Bošnjaković te se dotakao odlaska Smajića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Smajić je odstupio iz zdravstvenih razloga. Zadnje dvije semice je trpio veliko bolove, primao je blokade da mu se umanje bolovi. Stanje se nije popravilo", dodao je bivši trener Sloge, Radničkog i Slavena.

Smajić i Bošnjaković su na klupu Slobode došli početkom prošlog mjeseca.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi