Nastoski otišao, Vidaković došao

Vukovi ponovo u Čitluku

Nastoski otišao, Vidaković došao

Adnan Beganović

Šef struke sarajevskog Olimpika Edin Prljača sa svojim saradnicima odlučio je da momčad ponovo odvede na mini pripreme u Čitluk.

Sa prošlog spiska putnika zbog lakše prehlade nema Hadžanovića koji će ostati u Sarajevu, ali svoje mjesto u autobusu je zauzeo Stanko Vidaković, novo pojačanje koje je svojim zalaganjem i odnosom na terenu zadobio povjerenje struke, te će se tako pokušati izboriti za mjesto u početnoj postavi. Radi se o izuzetno visokom igraču koji igra na poziciji stopera, a u Olimpik dolazi iz hrvatskog Omiša.

Nihad Suljević koji je ove sedmice imao malo problema sa ozljedom lože desne noge sanirao je istu, dok je povreda Velagića takve prirode da mu ne dozvoljava rad sa ostalim igračima, pa on i dalje radi po posebnom programu.

Jedna od novosti je i ta da makedonski veznjak Kliment Nastoski više nije član Olimpika. Naime, uprava kluba i Nastoski su dogovorili prekid saradnje, te će Makedonac nastaviti svoju karijeru u matičnoj državi.

Olimpik će u Čitluku ostati do nedelje kada je planiran povratak u Sarajevo, gdje će se zadržati sve do polaska za Modriču sljedećeg vikenda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.