Nastup Seada Kolašinca protiv Hannovera nije upitan

Iako ima lakših problema sa mišićima

Nastup Seada Kolašinca protiv Hannovera nije upitan

Iako su tokom jučerašnjeg dana neki od njemačkih medija prenijeli informaciju kako bh. reprezentativac iz redova Schalkea zbog problema sa povredom neće nastupiti u duelu 20. kola Bundeslige protiv Hannovera, ta informacija dobila je demant iz redova ekipe iz Gelzenkirhena.

Istina je da je Kolašinac propustio prvih nekoliko treninga svoje ekipe na početku ove sedmice obzirom da je imao problem sa skočnim zglobom u koji je dobio jedan malo jači udarac u duelu sa Wolfsburgom, te je zbog manjih problema sa mišićem napustio jučerašnji trening, ali njegov nastup u sutrašnjem duelu protiv Hannovera ne bi trebao biti upitan.

Informacija koje stižu sa Veltins Arene jesu da za susret za „96-icama“ ima upitnih fudbalera, ali među njima nije ime najmlađeg Zmaja 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti