Naughton: Ne bojimo se nikoga

Naughton: Ne bojimo se nikoga

Defanzivac Norwicha, Kyle Naughton, prilično je uvjeren u uspjeh svog tima, pred utakmicu protiv Manchester Cityja, ovog vikenda.

"Nema straha, bez obzira na protivnika. Na Etihadu ćemo se boriti za svaku loptu i daćemo sve od sebe za pozitivan rezultat. Na Old Traffordu nismo imali sreće, a odigrali smo dosta dobru utakmicu. Imamo jako ambicioznog i kvalitetnog trenera, koji zna na koji način posložiti ekipu. Iz svakog igrača izvlači maksimum i uvijek nas tjera na rad i napredak", rekao je Naughton.

Norwich će predstojećeg vikenda gostovati na Etihad stadionu, kod Manchester Cityja. Kanarinci trenutno zauzimaju solidno deseto mjesto u Premiershipu, što je u skladu sa njihovim ambicijama. Sa druge strane, Manchester City je najbolja ekipa u dosadašnem dijelu sezone, a osvojili su 35 bodova, od mogućih 39. Na svom Etihadu imaju stopostotan učinak, uz 18 osvojenih bodova iz šest utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.