Navarro: Pobjednici smo "druge lige"

U sjeni Reala i Barcelone

Navarro: Pobjednici smo "druge lige"

Edmir Škorić

David Navarro, iskusni štoper Valencije, tvrdi kako su popularni Šišmiši najbolji u "drugoj ligi", jer smatra da su Barcelona i Real Madrid u jednoj ligi.

Valencia je trećeplasirana sa čak dvadesetak bodova manje od Barcelone i Real Madrida. Ipak, David Navarro tvrdi da je tim sa Mestalle najbolji u "drugoj ligi".

"Mogu reći da smo pobjednici te druge lige", kazao je Navarro, koji smatra da i Barcelona i Real zaslužuju biti prvaci Španjolske.

"Neki dan sam promatrao Real Madrid protiv Mallorce i igraju sjajno, ali mislim da naslov neće biti odlučen do samog kraja. Oba tima to zaslužuju".

Valencia je osiguala svoje mjesto u Ligi prvaka naredne sezone. "Važno je da smo sa trećim mjestom direktno u Ligi prvaka. To je nešto čemu se veselimo. Iako nemamo više za što igrati, protiv Villarreala idemo na pobjedu", ističe Navarro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.