Navas: Možemo dobiti Reala

Primera Division

Navas: Možemo dobiti Reala

Desnokrilni napadač Seville, Jesus Navas uvjeren je kako je njegov tim u stanju uzeti tri boda na Santiago Bernabeu protiv Reala, te tako preinuti Realov pobjednički niz.

Sevilla je u prvoj utakmici na Sanchez Pizjuanu bila bolja od madridskog kluba. A Navas se nada kako su u stanju slaviti i drugi put ove sezone, iako je svjestan snage kluba koji ga želi dovesti u svoje redove.

„Individualno i kolektivno, Real je veoma jak protivnik. Ali, mi također igramo dobro. Već smo igrali i pobjeđivali velike timove, tako da znamo kako se suprostaviti. Daćemo sve od sebe i borićemo se, pokušati doći do pobjede“, rekao je Jesus Navas za AS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti