Navas ostaje još godinu dana u Cityju

Guardiola mu nudi novi ugovor

Navas ostaje još godinu dana u Cityju

Španski krilni fudbaler Jesus Navas vjerovatno će ostati još jednu sezonu u Manchester Cityju, prenose engleski mediji.

Iako Navasu ugovor sa Cityjem ističe na kraju ove sezone, trener Pep Guardiola je veoma zadovoljan njegovim igrama i namjerava ga zadržati kao rezervnu opciju na poziciji desnog beka i naredne sezone.

Iako je Navas većinu karijere provoe na poziciji desnog krila, u posljedje vrijeme se veoma dobro snašao na pozciji desnog beka i Guardiola je oduševljen njegovim igrama. Ranije se govorilo da će španski stručnjak o mogućem ostanku fudbalera kojima ističe ugovor odlučivati na kraju sezone, ali čini se da je odluka o Navasu donijeta nešto ranije.

Dakle, produženje ugvora sa Navasom vjerovatno znači odlazak Sagne i Zabalete kojima taođer ugovor ističe na kraju ove sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti