Navas: Svi ćemo podržati Pellegrinija

Španac sretan zbog dolaska Čileanca

Navas: Svi ćemo podržati Pellegrinija

Novi igrač Manchester Cityja, Jesus Navas izjavio je kako će on skupa sa svojim saigračima pružiti podršku novom treneru ovog kluba, Manuelu Pellegriniju.

Sjajni fudbaler je nedavno stigao na Etihad, a u svojoj dosadašnjoj karijeri se nekoliko puta susretao sa čileanskim stručnjakom.

"Sve što znam o njemu je pozitivno. Svaki tim koji on trenira, igra dobro i svi u Cityju će ga podržati.  On je važan jer će pomoći timu, a svi znamo koliko je važno imati dobrog trenera i dobru osobu kojoj možemo vjerovati. Smatram da su njegove ekipe dobre i u defanzivi", rekao je Navas.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.