Navijači Arsenala izabrali Kolašinca za igrača utakmice
Foto: EPA

Oduševio protiv Leicestera

Navijači Arsenala izabrali Kolašinca za igrača utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala u petak su na Emiratesu savladali Leicester sa 4:3 u spektakularnom meču na otvaranju nove sezone Premiershipa.

Topnici su pred domaćim navijačima u utakmici punoj preokreta na kraju uspjeli da osvoje tri boda i slave sa 4:3. Jedan od najboljih na terenu bio je bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji je upisao asistenciju kod drugog gola londonskog kluba koji je postigao Danny Welbeck.

Navijači Arsenala znaju cijeniti borbenost na terenu, te nisu krili svoje oduševljenje igrom Kolašinca protiv Leicestera. Najbolji pokazetelj svega toga je da je bh. reprezentativac izabran za igrača ove utakmice od strane navijača što je Arsenal potvrdio na svom zvaničnom Twitter profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi