Navijači Atletica upravo su pokazali šta misle o Ronaldu: Nakon ovoga sigurno neće doći
Foto: Atletico Madrid

Ne žele Portugalca

Navijači Atletica upravo su pokazali šta misle o Ronaldu: Nakon ovoga sigurno neće doći

E. Ganibegović

Nema s kojim se velikim klubom Cristiano Ronaldo nije povezivao ovog ljeta.

Portugalac silno želi da napusti Manchester United kako bi otišao u neki klub s kojim će igrati Ligu prvaka naredne sezone, a nakon što su mu zatvorena vrata u brojnim klubovima, povezivao se s Atletico Madridom.

Sinoć je u vodu pala i ta priča, barem ako je vjerovati upravi Jorgandžija, a danas je iz ovog kluba stiglo novo odbijanje za Cristiana - od navijača.

Atletico je danas u prijateljskoj utakmici s 0:4 savladao Numanciju, a navijači madridskog tima istakli su transparente protiv dolaska Ronalda.

"CR7 nije dobrodošao", pisalo je na transparentu koji su nosili navijači, kao i na onom koji je okačen na Wanda Metropolitano stadionu.

Oglasi

Ronaldo u Napoliju?

Španski AS sada donosi nove informacije koje kažu da je za njega zainteresovan kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis.

Predsjednik Napolija želi od Cristiana Ronalda napraviti pravu ikonu u Napulju, uz pokušaj da se ponovi ono što se dogodilo Diegu Armandu Maradoni.

Upravo zbog toga, De Laurentiis bi se mogao uključiti u trku i najzad dovesti Ronalda u redove Napolitanaca i tako donijeti neočekivanu radost svojim navijačima.

Ono što je također jako važno, Ronaldo bi u dresu Napolitanaca igrao i Ligu prvaka.

Podsjetimo, mediji su još ranije prenijeli kako bi Ronaldo bio spreman odreći se 30% svojih primanja koje ima u Manchester Unitedu u novom klubu za koji bi potpisao, što je još jedna velika stvar za njegovog potencijalno novog poslodavca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1644252756
Nema teorije da Ronaldo ponovi Maradonu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi