Samo riječi hvale za organizaciju puta i Centrotours

Navijači BiH u Izraelu nervozni, ali i optimistični

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Haifi igra možda i najvažniji susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a naši navijači koji su u Izarel doputovali sa Centrotoursom su nekoliko sati prije početka susreta optimistični.

"Jerusalem je spoj svih kultura i doista mi je ovdje super. Očekujem pobjedu, a ne bih se protivila ni kad bi pogodak postigao Begović", za SportSport.ba je izjavila jedna od navijačica našeg nacionalnog tima.

"Danas fudbal svako igra, no nadam se povoljnom rezultatu. Očekujem pobjedu 2:1, a oba pogotka će zabiti Pjanić", govori naš sagovornik u Jerusalemu, dok drugi ističe da je malo nervozan, no da je uvjeren u povoljan rezultat.

"Vrlo atraktivno putovanje. Centrotours nas je ponovo obradovao, sjajno su sve organizovali. Malo smo nervozni, no imam inofmracije da su momci nabrijani, te očekujem dobar rezultat."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.