Navijači Boce stali na Riquelmeovu stranu
Ramon ne želi igrati pod palicom "malog zelenog"

Navijači Boce stali na Riquelmeovu stranu

Adnan Beganović

Nakon što selektor argentinske fudbalske reprezentacije, Diego Maradaona, nije uvrstio na spisak Juana Ramona Riquelmea, navijači Boca Juniorsa pružili su podršku svom igraču, dok su selektora nazvali izdajnikom.

Podsjetimo, Juan Ramon Riquelme nezadovoljan odnosom Maradone prema njemu najavio je da neće igrati za reprezentaciju dok je njen selektor "mali zeleni".

Uoči utakmice 6. kola argentinskog fudbalskog prvenstva između Boce i Argentinosa, navijači su Riquelmea dočekali ovacijama, a izvješen je i veliki transparent na kojem je Maradona prozvan izdajnikom.

Sigurno da će ovakav odnos navijača Boce teško pasti Maradoni jer poznato je da je on veliki fan ovog kluba i da je svoju bogatu igračku karijeru završio na "La Bomboneri".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti