Navijači Čelika proslavili svoj 29. rođendan

Robijaši u prazničnoj atmosferi

Navijači Čelika proslavili svoj 29. rođendan

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na Bilinom polju dočekali ekipu Krupe u okviru 16. kola Premijer lige. Zeničanima su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak, dok je Krupa u Zenicu došla po pobjedu, s kojim bi ostali u samom vrhu tabele. 

Današnja utakmica bila je i svečanog karaktera, jer su navijači Čelika danas slavili rođendan. Popularni Robijaši danas su proslavili 29. rođendan, a naravno ništa nije moglo bez pirotehnike, koja je neizbježna na utakmicama Premijer lige.

Robijaši su u 29. minuti utakmice bakljadom proslavili svoj rođendan, a danas nisu imali velikog razloga za slavlje. Blijeda igra Čelika danas je pokvarila rođendansko slavlje najvatrenijih navijača crno-crveni, koji su tokom utakmice skandirali da hoće evropski Čelik i potpisivanje reprograma, bez čega klub nema budućnosti.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi