Navijači Dynama divljali u Dortmundu

Susret prekidan tri puta

Navijači Dynama divljali u Dortmundu

Adnan Beganović

Duel šesnaestine finala njemačkog kupa između Borussije Dortmund i Dynamo Dresdena (2:0) obilježili huliganski neredi navijača Dynama.

Naime, susret je kasnio 15 minuta zbog sukoba navijača Dynama sa policijom u kojima je povrijeđeno 15 osoba, a sam susret prekidan je čak tri puta.

Prvi put susret je prekinut u 46. minuti kada su navijači Dynama upaljačima gađali Marija Gotzea, drugi prekid dogodio se u 79.minuti nakon što su uteren ubačene baklje, a malo prije posljednjeg sudijskog zvižduka dogodio se i treći prekid također zbog ubacivanja baklji na teren.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.