Navijači engleskog kluba već maštaju o Buffonu nakon izjave agenta

Sarajlija im zagolicao maštu

Navijači engleskog kluba već maštaju o Buffonu nakon izjave agenta

Legendarni golman Juventusa Gianluigi Buffon je jučer zvanično saopštio da odlazi iz Juventusa u kojem je proveo posljednjih 17 sezona.

Još uvijek nije jasno da li će to značiti i kraj Buffonove karijere, budući da ovaj sjajni čuvar mreže već ima 40 godina na plećima, no ponuda ne nedostaje. Špekuliše se da se za Buffona interesuje Paris Saint-Germain, ali njegov agent Silvano Martina je sada zagolicao i maštu Engleza.

Ovaj rođeni Sarajlija je izjavio kako Buffon obožava navijače - West Hama.

"U Engleskoj je oduvijek iskreno obožavao navijače West Hama, što je i naveo u knjizi. Reako mi je da ne govorim u javnosti o imenima klubovima u kojima bi mogao da završi karijeru, ali ono što mogu da otkrijem je da voli Premier ligu", rekao je Martina za The Sun.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Buffon je sa Juventusom osvojio 11 titula prvaka Italije, četiri kupa Italije i pet trofeja u Superkupu.

Promo

Top Komentari

edino
Bravo mastore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi