Navijači Ferencvaroša se zahvalili Manijacima na podršci

"Uvijek ste dobrodošli u Budimpeštu"

Navijači Ferencvaroša se zahvalili Manijacima na podršci

Navijači Ferencvaroša su dva dana nakon utakmice na Koševu odlučili uputiti zahvalnicu navijačima Željezničara na podršci koju su dobili u našem glavnom gradu.

Naime, veća skupina navijača mađarskog velikana je doputovala u Sarajevo, ali zbog svog predsjednika/diktatora Gabora Kubatova nisu mogli ući na stadion.

Manijaci su u znak podrške navijačima Ferencvaroša istakli parolu "Kubatov, takorodj!" koja u prevodu znači "Kubatov, odlazi!", a u svojoj poruci su istakli i AMF (Against Modern Football). Osim toga, najvatreniji navijači Plavih su planirali nabaviti ulaznice navijačima Ferencvaroša, ali je plan propao zbog Kubatove zabrane.

Tim povodom, iz Mađarske je stigao odgovor Manijacima, koji su zavrijedili veliko poštovanje svih istinskih navijača Ferencvaroša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokazali ste navijački mentalitet, bratstvo i solidarnost koju vam nikada nećemo zaboraiti. Najiskrenije vam se zahvaljujemo na podršci koju smo od vas dobili u ovoj teškoj situaciji koja nas je zadesila. Žalimo zbog toga što u ove dvije utakmice nismo bili u prilici napraviti atmosferu kakvu ste vi napravili, jer i mi to radimo tako. Sretno u nastavku Evropske lige, a u Budimpeštu ste uvijek dobrodošli!", poručiili su navijači mađarskog kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.